خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

مخمر چیست؟

پخت مخمر یکی از صدها گونه مخمر است که با نام علمی Saccharomayces Cerevisia شناخته می شود.

 

این خمیر یک ماده میکروسکوپی است که از رشد آن در خمیر ، دی اکسید کربن و سایر مواد آلی حاصل می شود. دی اکسید کربن حاصل باعث افزایش حجم ، تخلخل و تخلخل نان و سایر ترکیبات آلی ارزش غذایی و طعم نان می شود.

 

اثر تخمیر و شکل گیری نان از هزاران سال پیش برای قدیمی ها شناخته شده بود و استفاده از مخمر برای انجام این عمل تا قرن هجدهم و نوزدهم معمول بود ، اما به تدریج با صنعتی شدن جوامع و رشد جمعیت و مجبور به تغذیه شد. مردم در تولید در مقیاس بزرگ مخمر صنعتی شد. مخمر نان برای اولین بار در مقیاس صنعتی در اواخر قرن ۱۸ در هلند تولید شد.

 

خمیر پخت

هدف از این کار فراهم آوردن شرایط مناسب برای فعال سازی اولیه خمیر است. قبل از استفاده از هر نوع خمیر استفاده کنید تا از طراوت و کیفیت خمیر اطمینان حاصل شود. کاسه را با مخلوط آب و خمیر بهتر و ارزان دور بریزید. این اتلاف نانی است که با تلاش و هزینه تهیه کرده اید.

 

برای تهیه خمیر مایه به آب و کمی شکر نیاز دارید. به طور کلی ، برای تهیه خمیر مایه برای ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه ، به ۱/۲ قاشق چای خوری شکر و ۱/۴ فنجان آب ولرم نیاز دارید. خمیر باید کاملا تمیز و فاقد چربی باشد به همین دلیل ظروف شیشه ای برای این منظور مناسب ترند. برای تهیه خمیر می توانید از ظروف استیل نیز استفاده کنید ، اما سایر ظروف فلزی می توانند به خمیر واکنش نشان دهند. اذیتش کن

 

مهمترین لحظه استفاده از خمیر ، دمای مایعات مورد استفاده است ، دمای مناسب برای استفاده از خمیر ۴۰ درجه سانتیگراد است. برای تهیه خمیر مایه ، آب یا شیر را کمی گرم کنید و شکر را در آنها حل کنید و پس از رسیدن به دمای مطلوب خمیر مایه را روی سطح آن بپاشید ، پس از پاشیدن خمیر مایه ، آنرا به آرامی هم بزنید تا همه ذرات مرطوب شود ( بهتر است قبل از هم زدن کمی صبر کنید تا ذرات خمیر آب را جذب کرده و راحتتر حل شوند).

 

مقدمه ای بر خمیر مخمر ، نحوه استفاده از خمیر مخمر
اثر تخمیر و ظاهر نان برای هزاران سال پیش برای قدیمی ها شناخته شده بود

 

فواید استفاده از خمیر مایه در نان

در دهه ۱۹۴۰ و در اوج جنگ جهانی دوم ، به دلیل شرایط خاص آن زمان ، ابتدا جوش شیرین توسط نیروهای انگلیسی برای استفاده در تولید نان وارد کشور شد که به دلیل ارزان بودن و سهولت استفاده به تدریج گسترش یافت. استفاده از آن برای سالهای متمادی جز integ جدایی ناپذیر نان تولید شده در کشور بوده است.

 

این بدعت ، غذای اصلی مردم را که مقدس ترین گیاه است ، بارها در کتب آسمانی ذکر کرده و از نظر تغذیه کاملترین گیاه محسوب می شود ، یعنی. گندم به جای تأمین انرژی و عناصر کمیاب مورد نیاز بدن تولید می شود. ، علت اصلی بیماری هایی مانند زخم معده ، سرطان روده بزرگ و معده ، کم خونی ، پوکی استخوان و در بیماری هایی مانند آلزایمر ، بیماری های کلیوی و عروقی م effectiveثر است.

خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

اختلال در جذب عناصری مانند آهن ، کلسیم ، فسفر ، روی و … از دیگر عوارض استفاده از جوش شیرین در تولید نان است. از طرف دیگر ، کاهش ماندگاری نان های زودرس و بیات ، تغییر رنگ و بد مزه بودن و ضایعات زیادی که منجر به ضرر سالانه یک میلیارد دلاری خزانه داری می شود ، از دیگر ویژگی های این مهمان ناخوانده در میهمانان است. سفره ایرانی.

این ماده صنعتی که متاسفانه در ایران فقط برای پخت نان استفاده می شود و در هیچ منبع بین المللی از آن به عنوان نرم کننده یاد نمی شود جایگزین خمیر شده است که منبع غنی غذایی است.

 

اگر از نانی استفاده کنید که فرآیند تخمیر را طی کرده و به درستی آماده شده باشد ، نه تنها هیچ یک از بیماری های ذکر شده به دلیل استفاده از جوش شیرین ظاهر نمی شود. بلکه ماندگاری نان افزایش می یابد ، زباله ها از بین می روند ، نان خوش طعم و معطر می شود و جذب مواد مغذی در نان تسهیل می شود. از طرف دیگر ، مخمر منبع غنی از ویتامین های گروه B و پروتئین ها است ، که ارزش غذایی نان را افزایش می دهد و انرژی کافی و درصد زیادی از مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان ، به ویژه افراد فقیر را که نان را به عنوان ماده اصلی غذایی تبدیل می کنند ، تأمین می کند. .

 

توجه: نکته مهم دیگر این است که گندم حاوی مقدار قابل توجهی اسید فیتیک است و در صورت تجزیه این اسید نمک های گندم توسط بدن جذب می شوند. در فرآیند تهیه نان ، خمیر آنزیم فیتاز تولید می کند که اسید فیتیک را تجزیه کرده و در نتیجه مواد مغذی دانه های گندم را جذب می کند.

 

از کجا می دانید مخمر یا مخمر خراب است؟

از کجا می دانید مخمر یا مخمر خراب است یا خیر؟ اگر در آب حل شود چگونه باید استفاده شود؟ کجا باید آن را نگه داشت؟ یک یخچال؟

 

پاسخ: تاریخ انقضا بر روی بسته بندی حاوی مخمر مشخص شده است و شما آن را خریداری کرده اید. در غیر این صورت ، به غیر از قالب ، هنگام خراب شدن خمیر ، وضعیت دیگری شناخته نمی شود.

در مورد نوع پودر ، علاوه بر ماندگاری ، بوی آن نیز حاکی از خرابی آن است.

نوع پودر شده آن باید در آب حل شود و استفاده شود ، اما خمیر کافی است تا با آرد مخلوط شود. بهتر است در یخچال نگهداری شود.

منبع:
https://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/what2-yeast.html

درباره‌ی فاکس نیوز

حتما ببینید

1608986853_سامانه-رهگیری-مرسولات-پستی

نحوه پیگیری مرسولات پستی ( با کدملی، موبایل،بدون و باکد رهگیری)

آموزش پیگیری مرسولات پستی با توسعه و نوسازی جوامع ، خدمات جدیدی برای حمل و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *